logo Health in a box

Health in a box

Health in a box is een leverancier van gezonde voeding in een doos met verse producten, veel groenten, eiwitten en weinig koolhydraten.

Heb je weinig tijd om zelf maaltijden samen te stellen, en wil je toch kiezen voor gezonde, gevarieerde, koolhydraatarme voeding?   Dan is health in a box ideaal!

Het ontstaan van Health in a box:

Bo worstelde jaren met haar gewicht en had zelfs eetstoornissen.   Ze probeerde heel wat diëten tot ze koolhydraten begon te schrappen.   De kilo’s vlogen eraf en ze voelde haar zo veel beter.

Als werkende mama schiet er soms weinig tijd over om boodschappen te doen en gezond te koken.  Bo kwam op het idee om te starten met Health in a box en zelf koolhydraatarme foodboxen te ontwikkelen.

Gezonde voeding

Health in a box gaat voor zo puur mogelijke ingrediënten, biologisch waar het een meerwaarde heeft.   Van nature glutenvrij, 3 van de 4 gerechten zijn lactosevrij.   100 % vrij van toegevoegde suikers.

Je kan kiezen voor een pakket per persoon, 2 personen, 3 personen.   En dit wekelijks of om de 2 weken of éénmalig.  Wat je maar wilt, zonder abonnement en zonder verplichtingen!

Levering gebeurt op maandag en deze is in Vlaanderen gratis.

Via deze unieke link krijg je een Balanshuis korting.

Eerste kennismaking? Gebruik de kortingscode GETTOKNOWME en ontvang 10€ directe KORTING!

(Je wordt naar een aanmeldingspagina doorgestuurd waar je een account kan aanmaken.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het Balanshuis draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders