Dna analyse - Het Balanshuis

DNA ANALYSE

Jouw DNA: de sleutel tot een energiek leven vol genieting!

dna analyse

Elk lichaam heeft een unieke code, je DNA. Je DNA vertelt je zoveel: of je genetische aanleg hebt voor bepaalde ziektes, overgewicht, diabetes, botontkalking, nierproblemen,…Het geeft je waardevolle en diepgaande informatie over je metabolisme en welke voeding je best eet. Kortom, wat jij nodig hebt om voluit te kunnen leven, lichaam én geest in balans.

Jouw unieke DNA-code, je genetica, opent de deur naar een gezond en energiek leven.

Wat is een DNA-analyse?

Bij een DNA-analyse doe je een speekseltest. Jouw speekselstaal gaat naar een Universitair Labo in Rotterdam waar een team van experts je DNA onderzoekt en in kaart brengt. Het duurt ongeveer 6 weken voor jouw uitgebreid DNA-rapport terug bij mij in de praktijk toekomt. We bespreken het rapport in detail. Verder levensstijl- en voedingsadvies is mogelijk na de bespreking.  

Voor wie is een DNA-analyse?

Je hebt interesse in genetica en wil aan de hand van degelijk wetenschappelijk onderzoek eindelijk te weten komen welke voedings- en levensstijl het beste bij je past om terug voluit én met energie te kunnen genieten van het leven.

Wat is het doel van een DNA-analyse?

Een DNA-analyse geeft je waardevolle inzichten over hoe jij je lichaam optimaal voedt en verzorgt op basis van je genetische aanleg. Na de analyse weet je welk dieet het beste bij je past, hoe jouw metabolisme functioneert, op welke ziektes jij risico loopt en hoe je die het best kunt voorkomen of aanpakken.

Je weet hoe jij (terug) voluit kan leven!

Wat na een Dna analyse? Als orthomoleculaire therapeut en voedingsdeskundige help ik je verder!

Na een analyse help ik je als orthomoleculair therapeut volgens kPNI met het opstellen van een persoonlijk levensstijl- en voedingsplan. Samen zetten we stappen naar een energieker en gebalanceerd leven, waarin je ook nog mag genieten. Zalig!

 

DNA ANALYSE

Meten = weten
369
  • Consult 1: Uitgebreide anamnese + Speekselafname + meting lichaamssamenstelling
  • Consult 2: per émail al eerste levensstijladviezen
  • Consult 3: (na 6 weken) bespreking DNA rapport + levensstijladviezen en aangepast voedingsplan (1.5 u)
  • rapport Biometriq

Vakantie

Beste klanten,

Mijn agenda is momenteel volgeboekt tot en met augustus. Vanwege mijn eigen verlof en de opvolging van bestaande klanten, kan ik momenteel geen nieuwe afspraken aannemen.

Echter, in mijn praktijk in Oostende zijn er nog enkele plekjes vrij. Mocht je hier interesse in hebben, reserveer dan zeker je plekje.

Vanaf september sta ik weer volledig voor je klaar om nieuwe afspraken in te plannen. Mocht je vragen hebben of verdere informatie nodig hebben, neem dan gerust contact met me op via info@hetbalanshuis.be

Hartelijk dank voor je geduld en begrip.

Gezonde groeten,
Nadine Vanvuchelen

Het Balanshuis draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders