Gezond afvallen zonder dieet

Laat mij je leren gezond afvallen zonder dieet en je gezondheid terug in eigen handen te nemen door 'bewust' te gaan eten.

Al 1001 soorten diëten geprobeerd?

Ben jij klaar voor een nieuwe jij met blijvend resultaat?

Alles probeer je vol passie te doen: je werk, je huishouden, je kinderen, je vriendinnen.  Eigenlijk ben je een kei in het zorgen voor…

Door al die haast en door het gebrek aan tijd, blijft er geen tijd meer over om te investeren in jouw gezondheid.   Je voelt eigenlijk aan je lijf dat het te veel van het goede is en afvallen lukt al helemaal niet meer.

Naar de avond toe voel je je leeg en ben je doodmoe.  De batterij is plat, je troost je met snoep en/of hartige etenswaren (de gekende snacks zijnde chips, borrelhapjes, etc…) en uiteraard mag het glaasje alcohol dan ook niet ontbreken.  Jij begint slecht te slapen of je slaapt al een tijdje slecht, en je piekert over je levensstijl.  Het voelt echt dat je in een moeilijk omkeerbare en vicieuze cirkel terecht gekomen bent.

De onderbewuste drang om het anders aan te pakken is sterk aanwezig.

Je voelt dat het hoog tijd is om iets te doen aan jouw gezondheid en je levensstijl aan te passen.  Het is tijd om NU voor jezelf te kiezen!

Hoe zou het zijn moest je door kennis die ik jou overbreng wel degelijk kunnen veranderen van levensstijl?

Herken je dit?

Gaat er iets veranderen als jij het zelf niet doet?

Hoelang kan deze situatie nog duren?  Nog meer crashdiëten? Of ben je nu toe aan een echte, blijvende verandering van je levensstijl?  

Binnenkort is het terug zomer, tijd om je favoriete zomerkledij te dragen of ga je toch maar weer investeren in dat maatje meer?  Jij wil nu je kans grijpen, het is nu of nooit!

Wil jij het nu anders, wil jij je weer lekker in je vel voelen, relaxed zijn, goed kunnen slapen en uitgerust je dag beginnen?   

Wat ga ‘jij’ doen om dit te veranderen?

Ben je klaar om zelf de controle in handen te nemen over jouw lijf?

Het nemen van de stap om opnieuw voor jezelf te zorgen, gun ik je van harte en ik help je graag begeleiden naar een betere levensstijl.

Start gewoon, elke eerste stap is een stap naar de verandering! Stap voor stap, plan je eigen succes!

Ik ga je hierbij helpen!

Een verandering van je levensstijl met een balans tussen genieten van het leven en jezelf goed te verzorgen.

gezonde koolhydraten

Minder koolhydraten... is dit iets voor jou?
Doe gratis de test

Last van allerhande klachten?   Heb je vaak honger en word je dan een echte diva?

Misschien ben je dan wel verslaafd aan koolhydraten…

Meld je hier aan voor de gratis test en ontvang nog waardevolle tips.   

Door je email adres in te vullen ontvang je regelmatig waardevolle tips via de mail.  Voor deze mailing kan je op ieder gewenst moment uitschrijven via de uitschrijflink onderaan iedere mail.

Mijn naam is Nadine. Ik ben getrouwd, mama van 2 kinderen en 1 plusdochter.  Ondanks mijn opleiding als diëtiste, heb ik zelf jaren geworsteld met mijn gewicht.  Mijn darmen lagen altijd in de knoop en mijn energieniveau was laag.   Ik was alleen maar bezig met het zorgen voor mijn gezin, mijn carrière, mijn partner, mijn zieke mama en daar bovenop nog wat studeren.   Het is bij mij ook altijd alles of niets, zwart of wit.  Over alles wil Ik controle hebben, maar eigenlijk gaf mijn lichaam al die tijd aan dat het over en uit was. Het kon gewoon op die manier niet meer verder.   Uiteindelijk zocht ik hulp bij een coach die mij uit deze comfortzone liet stappen en me heeft doen beseffen dat ik mijn leven zelf in handen heb.   De verandering begint en ligt bij jezelf. 

diëtiste Nadine

Geduld heb ik niet, voor mij moet alles onmiddellijk in orde zijn.   Maar met de jaren en door extra opleidingen over voeding en mindset, heb ik geleerd dat, als je het stap voor stap aanpakt, je dan pas kan zorgen voor een blijvend resultaat.   Het was een enorme zoektocht om te beseffen wat echt nodig is en wat overbodig was om terug in balans te komen en te blijven. 

Vanuit deze ervaring heb ik elk aspect in mijn leven aangepakt, ook de moeilijke zaken.   “Moeilijk gaat ook :)”, is meer en meer mijn levensmotto geworden.  Ik begon op alle gebied voor “mezelf te zorgen” en verdiepte me in de vrouwelijke hormonen, de werking van ons darmstelsel en de invloed hiervan op onze mindset en ons lichaam.  Uit deze verdieping vloeide voort dat ik extra opleiding heb gevolgd over koolhydraat beperkt eten.  Uiteindelijk heeft deze afgelegde weg er voor gezorgd dat ik me terug lekker in mijn vel voel en dat mijn energieniveau top is.  Het heeft er ook voor gezorgd dat ik nu elke dag bezig kan zijn met mijn grootste passies.  

Kiezen voor jezelf, is een zeer terechte keuze!

Diëten werken niet,
veranderen van levensstijl wel!

Ik help je met een gezonde levensstijl waardoor je je veel energieker gaat voelen.   Op deze manier vind je de balans terug in je leven.

Heb je een vraag?