Gezond afvallen zonder dieet

Laat mij je leren gezond afvallen zonder dieet en je gezondheid terug in eigen handen te nemen door 'bewust' te gaan eten.

Al 1001 soorten diëten geprobeerd?

Ben jij klaar voor een nieuwe jij met blijvend resultaat?

Alles probeer je vol passie te doen: je werk, je huishouden, je kinderen, je vriendinnen.  Eigenlijk ben je een kei in het zorgen voor…

Door al die haast en door het gebrek aan tijd, blijft er geen tijd meer over om te investeren in jouw gezondheid.   Je voelt eigenlijk aan je lijf dat het te veel van het goede is en afvallen lukt al helemaal niet meer.

Naar de avond toe voel je je leeg en ben je doodmoe.  De batterij is plat, je troost je met snoep en/of hartige etenswaren (de gekende snacks zijnde chips, borrelhapjes, etc…) en uiteraard mag het glaasje alcohol dan ook niet ontbreken.  Jij begint slecht te slapen of je slaapt al een tijdje slecht, en je piekert over je levensstijl.  Het voelt echt dat je in een moeilijk omkeerbare en vicieuze cirkel terecht gekomen bent.

De onderbewuste drang om het anders aan te pakken is sterk aanwezig.

Je voelt dat het hoog tijd is om iets te doen aan jouw gezondheid en je levensstijl aan te passen.  Het is tijd om NU voor jezelf te kiezen!

Hoe zou het zijn moest je door kennis die ik jou overbreng wel degelijk kunnen veranderen van levensstijl?

Herken je dit?

Zou je liever kiezen voor:

Gaat er iets veranderen als jij het zelf niet doet?

Hoelang kan deze situatie nog duren?  Nog meer crashdiëten? Of ben je nu toe aan een echte, blijvende verandering van je levensstijl?  

Binnenkort is het terug zomer, tijd om je favoriete zomerkledij te dragen of ga je toch maar weer investeren in dat maatje meer?  Jij wil nu je kans grijpen, het is nu of nooit!

Wil jij het nu anders, wil jij je weer lekker in je vel voelen, relaxed zijn, goed kunnen slapen en uitgerust je dag beginnen?   

Wat ga ‘jij’ doen om dit te veranderen?

Ben je klaar om zelf de controle in handen te nemen over jouw lichaam?

Het nemen van de stap om opnieuw voor jezelf te zorgen, gun ik je van harte en ik help je graag begeleiden naar een betere levensstijl.

Start gewoon, elke eerste stap is een stap naar de verandering! Stap voor stap, plan je eigen succes!

Ik ga je hierbij helpen!

Een verandering van je levensstijl met een balans tussen genieten van het leven en jezelf goed te verzorgen.

Heb je een vraag?

Het Balanshuis draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches