Levenstijl screening - Het Balanshuis

Ontdek jouw huidige gezondheid met de Gratis Levensstijl Screening

Wil je weten hoe gezond jouw levensstijl is en of er nog verbeteringen mogelijk zijn?

Ik bied je een gratis Levensstijl Screening aan die een eenvoudige en snelle manier biedt om inzicht te krijgen in jouw huidige gezondheid.

De test duurt slechts 10 minuten en quasi onmiddellijk na afronding ontvang je een persoonlijk rapport in jouw mailbox.

Hoe werkt het?

Mijn Levensstijl Screening bestaat uit een vragenlijst die jouw levensstijl en gezondheidsgewoonten in kaart brengt. De vragen gaan onder andere over jouw eetpatroon, bewegingsgedrag, rook- en drinkgewoonten, spijsvertering, stressniveau en slaapgewoonten. Aan de hand van jouw antwoorden worden verschillende aspecten van jouw gezondheid beoordeeld, zoals jouw risico op overgewicht, hart- en vaatziekten, diabetes en slaapproblemen.

Wat krijg je?

Binnen de minuut na het afronden van de test ontvang je een persoonlijk rapport in jouw mailbox. Dit rapport geeft een overzicht van jouw huidige gezondheidssituatie en laat zien op welke aspecten je goed scoort en waar er nog ruimte is voor verbetering. Je krijgt enkele praktische tips en adviezen om jouw gezondheid te verbeteren en jouw levensstijl gezonder te maken.

Wat kost het?

Deze Levensstijl Screening is volledig gratis en vrijblijvend! Je kunt de test eenvoudig online invullen en onmiddellijk jouw persoonlijke rapport ontvangen. Wil je achteraf jouw resultaten samen bespreken? Dan kun je contact met mij opnemen.

Investeer vandaag nog in jouw gezondheid en ontdek hoe je jouw levensstijl kunt optimaliseren met jouw Levensstijl Screening.

Het Balanshuis draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders