Over mij/Nadine - Het Balanshuis

Over Nadine

Hallo,
Ik ben Nadine. Vrouw, mama, hondenliefhebber, fervent wandelaar.
Diëtiste, orthomoleculair therapeut en kPNI-therapeut in opleiding.

Ondanks mijn opleiding als diëtiste, heb ik zelf jaren geworsteld met mijn gewicht.  Mijn darmen lagen altijd in de knoop en mijn energieniveau was laag. Ik was alleen maar bezig met het zorgen voor mijn gezin, mijn carrière en studies, mijn partner, mijn zieke mama,… Vanuit een soort ‘alles-of-niets-mentaliteit’ wilde ik controle houden, maar eigenlijk gaf mijn lichaam mij heel duidelijke ‘stopsignalen’.

voedingsdeskundige orthomoleculaire therapeut

Uiteindelijk zocht ik hulp bij een coach die mij uit mijn comfortzone liet stappen en me deed beseffen dat ik mijn leven zelf in handen heb, altijd. Ik ging, met vallen en opstaan, op zoek naar een ander, fijner, lichter en energieker leven. Ik leerde vasthouden aan wat voor mij werkt en loslaten wat mij niet diende, om zo terug in balans te komen en te blijven.

 

Ik pakte alle facetten van het leven, ook de uitdagende, aan. Mijn huidig levensmotto is: “moeilijk gaat ook :).” Ik zette mijn eigen welzijn op de eerste plaats en verdiepte me in vrouwelijke hormonen en de werking & impact van het darmstelsel op zowel onze mindset als ons lichaam. Deze verdieping leidde tot aanvullende opleidingen: orthomoleculaire therapie en kPNI-therapie. Ze stellen me in staat om niet enkel de symptomen, maar vooral de oorzaak van gezondheidsproblemen aan te pakken.

Terug voluit leven!

Mijn persoonlijke reis resulteerde in een positieve transformatie: ik ging terug voluit leven! En met die kennis en ervaringen kan ik nu elke dag vol goesting mijn grootste passies nastreven: anderen helpen ook voluit te leven, lichaam en geest in balans.

Een nieuwe praktijk als orthomoleculair therapeut in Oostende

In maart 2023 opende ik mijn tweede praktijk in het prachtige Oostende. Deze stad heeft een speciaal en persoonlijk plekje in mijn hart en voelt als mijn tweede thuis. Het is de stad van mijn vader. Door zijn verhalen en ervaringen heb ik Oostende leren kennen als een karaktervolle, warme en unieke plek. Ik heb er dan ook met veel enthousiasme en liefde mijn tweede praktijk gevestigd. Mijn werk is een weerspiegeling van mijn streven naar balans, welzijn en persoonlijke groei. Wat is het fijn dit op verschillende plaatsen in België te mogen delen.

Wil je terug voluit kunnen genieten van het leven? Voel je vrij om mijn aanbod en diensten te ontdekken op mijn website.  Ik kijk ernaar uit je te verwelkomen in mijn praktijk in Opwijk of in Oostende.

Kiezen voor jezelf is een zeer terechte keuze!

Mijn persoonlijke reis resulteerde in een positieve transformatie: ik ging terug voluit leven! En met die kennis en ervaringen kan ik nu elke dag vol goesting mijn grootste passies nastreven: anderen helpen ook voluit te leven, lichaam en geest in balans.

Het Balanshuis draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders