Suikeranalyse - Het Balanshuis

Suikeranalyse

Suikeranalyse

Van doodmoe en futloos naar voluit leven

Suiker geeft een kick. Helaas volgt op die kick vaak een gigantische dip. De energiepieken en -dalen zijn niet gezond voor ons lichaam en putten ons uit. Bovendien maakt ons lichaam tijdens een piek heel wat insuline aan. De continue aanwezigheid van insuline zorgt voor allerlei gezondheidsproblemen, zoals een constant hongergevoel, slechte slaapkwaliteit, energiedips, overgewicht, snellere veroudering, kans op diabetes,….

Een stabiele bloedsuikerspiegel is veel gezonder en geeft ons zoveel meer energie. Met een suikeranalyse gaan we na hoe jouw lichaam reageert op suikers (koolhydraten) en leer je ook hoe je je bloedsuikerspiegel stabiliseert. Je gaat van doodmoe, lusteloos en slapjes naar (terug) voluit leven!  

Wat is een suikeranalyse?

Elk lichaam reageert anders op suikers. Bij een suikeranalyse meten we je bloedsuikerspiegel 14 dagen lang en bekijken we hoe jouw lichaam met suikers omgaat. We brengen je vetbranding, slaapkwaliteit en risico op diabetes helder in kaart. Ook onderzoeken we wat jij best eet voor en na het sporten en hoe jij energiedips kunt vermijden.

Wat is het doel van een suikeranalyse?

Een suikeranalyse biedt je ongelooflijke inzichten in je lichaam. Met die inzichten gaan we samen aan de slag. We stellen een persoonlijk levensstijlplan en voedingsplan op maat op, zodat jij terug voluit kunt leven én ja, ook genieten.  `

Wat na een suikeranalyse? Als orthomoleculaire therapeut en voedingsdeskundige help ik je verder!

Na een analyse help ik je verder met de opvolging van je persoonlijk levensstijl- en voedingsplan. Samen zetten we stappen naar een energieker en gebalanceerd leven.

SUIKERTRAJECT

Meten = weten
350
  • glucose sensor + app + rapport
  • Opstart: plaatsing + anamnese duur 60 min
  • Interventie consult na 7 dagen: voedings- en leefstijlplan duur 60 min
  • Progressie consult na 14 dagen duur 30 min
Het Balanshuis draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders